30 Mart 2012 Cuma

TIĞ BEBEK YELEĞİ




Geçenlerde canım arkadaşım Selcenle Kızılay da gene buluştuk :) gene diyorum çünkü biz yaklaşık haftada bir gün mutlaka buluşuruz :) Selcen kimmi çoğunuz tanırsınız forumlarda batı doğu olarak geçer. Gene buluşmamızda Beyaz düğmeye gittik orda hep gözümüze çarpan bebek yeleği vardı hadi başlıyalım dedik ve başladık . Benim bebek yeleğim hemen başladığım gün bitti daha henüz düğmelerini dikmedim sahibide henüz belli değil elimin altında modelleri biriktiriyorum bakalım kime kısmet olacak . İp tercihimiz alize şekerim ama daha ince bir iple daha güzel olur :) Detaylı resimler çekt,m örmek isteyen olursa yardımcı olurum . Keyifli örgüler :)

9 yorum:

  1. Nilgün'cüm bu yeleğe ben de bayılıyorum ve yapmak istiyorum , ellerine sağlık rengi de kendi de çok şeker:)

    YanıtlaSil
  2. ben de ördüm bu yelekten.. çok güzel ve kullanışlı.. bahar mevsimi de güzel gidiyor.. şekerim batik de örümü çok güzel olan bir ip..

    YanıtlaSil
  3. :)) aynı yelekten benim de mavisi var desem. görünce aha dedim Anneciğim benim için örmüş doğmadan önce 28 yıl sonra oğlum için bana verdi hem hatırası var sen sakla çocuklarına diye model okadar güzelki hem erkek hem kız bebeğe uygun ve güzel bir iple senelerce bozulmadan durabilir Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. çok cici bir yelek olmuş,eline sağlık

    YanıtlaSil
  5. yapılmak üzere kaydedildi.ellerine sağlık canım çok ğüzel olmuş...

    YanıtlaSil
  6. Eline sağlık Nilgüncüm, çok şeker olmuş.

    YanıtlaSil
  7. çok cici olmuş elinize sağlık neriman

    YanıtlaSil
  8. ellerine emeklerine sağlık ablam çok cici olmuş

    YanıtlaSil
  9. yorumlara biraz geç cevap verdim kusura bakmayım bu hafta evdeydim çocuklarımın üçüde hastaydı bilgisayara 5 dk bakıp kalkıyordum hepinize çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız için teşekkürler